Meditatieavond


Er wordt wel gezegd dat het reciteren of zingen
van een mantra de snelste weg is van je hoofd naar je hart.

Gaat jouw hart ook uit naar alle mensen, dieren en andere levensvormen die het zwaar hebben in de wereld en alles wat er gaande is in het spel van licht en de versluiering ervan? Laten we samen komen en met elkaar een krachtige resonantie van licht en liefde opwekken.
 
De ene week is er een Gayatri Mantra meditatie en de andere week een Medicijn Boeddha Mantra meditatie. Na de recitatie zitten we in stille meditatie.
De Gayatri Mantra is een krachtige oproep voor vrede, licht en wijsheid voor alle situaties in de wereld.
De Medicijn Boeddha Mantra is een krachtig gebed voor heling voor alle mensen die het nodig hebben.
 
Er wordt wel gezegd dat het reciteren of zingen van een mantra de snelste weg is van je hoofd naar je hart. Je besteedt even geen aandacht aan malende gedachten en de zwaarte in al je cellen transformeert in licht. Het is openend, geeft ruimte en verbreedt je perspectief.
Je hoeft geen ervaring te hebben met deze mantra’s en je hoeft ook niet goed te kunnen zingen. Het gaat om de intentie en de resonantie.
Kom het eens ervaren!


Praktisch:
Vanaf 20 augustus elke donderdagavond van 20.15 – 21.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)

Gayatri Mantra meditatie
Donderdag 20 augustus, 3 september, 17 september, 1 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november, 10 december.

Medicijn Boeddha Mantra meditatie
Donderdag 27 augustus, 10 september, 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 19 november, 3 december, 17 december.

Het is ook mogelijk dat we die avond in afstemming een ander soort meditatie doen en/of dat we het bos in gaan.

Een bijdrage van 10 euro wordt gevraagd. De opbrengst van de Gayatri Mantra avonden gaat naar een goed doel.
Graag hoor ik van tevoren of je van plan bent te komen.

Locatie:
In de yurt op een mooie locatie in Soest.


Gayatri Mantra
De Gayatri Mantra is een universele mantra en wordt over de hele wereld al eeuwenlang iedere dag gereciteerd of gezongen vanuit de harten van de mensen en is als een zuiverende bries die over onze aarde waait. Zij werkt diep op alle lagen van ons bewustzijn door en brengt je in je hart. Het stimuleert helder inzicht en het maakt datgene in ons wakker dat ons altijd en eeuwig verbindt door alle lagen van ervaring heen. Het is een diep gebed en meditatie met de oproep de essentiële natuur in onszelf en in alles te realiseren. Het is een gebed voor iedereen en met elkaar zingen versterkt het nog meer! Zie ook: www.worldwidelightcircle.net
 
Medicijn Boeddha Mantra
De Medicijn Boeddha Mantra is een enorm krachtige mantra met helende krachten. Het gaat hier om heling voor alle mensen en alle levende wezens die daar behoefte aan hebben. Iedereen kan mee doen aan deze wereldwijde cirkel van heling.
Op de website van deze mantra kan je ook namen opgeven van mensen die heling nodig hebben. Zie ook: www.worldwidehealingcircle.net