Meditatie-ochtend: meditatie in klank en beweging

Roze klaproos met zijn met wat isDeze ochtend word je de rust en ruimte geboden om werkelijk te kunnen zijn met wat is. Ik maak hierbij gebruik van onder andere beweging, dans, muziek, drum, klanken, mantra’s, eenvoudige oefeningen en... stilte. Afhankelijk van het moment en de groep zal er zich ontvouwen wat nodig is.

Meditatie is bewust zijn in het moment. Dit aandachtig zijn werkt meer dan alleen ontspannend en inzicht gevend. In gewaarzijn kan de ware natuur in jou en in alles zich openbaren. Het is extra krachtig om je in een groep hiervoor te openen. Iedereen is welkom, ook als je niet bekend bent met meditatie. Kom het eens ervaren.


‘Vergeet alles en iedereen om je heen en laat je meenemen door de muziek. Verwonder je over de bewegingen en de spontane creativiteit daarin. Voel de klanken doordringen tot in je cellen en ervaar je innerlijke ruimte. Wees stil en word je bewust van dat wat is. In diepe ontspanning open je je weer voor je natuurlijke helderheid, spontaniteit, creativiteit en gevoel van vrijheid.’


Datum 2019: Zondagochtend 20 oktober
Tijd:
10.00-12.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Plaats:
Yogalotus, Vliegdenweg 6B, 1406 MZ Bussum
Bijdrage: 20 euro
Kleding: het is fijn om loszittende kleding te dragen
Meenemen: eventueel een omslagdoek (meditatiekussens, -bankjes, matten en dekens zijn aanwezig)
Meer informatie en aanmelding: Akasha

Heel hartelijke groet,
Akasha

Akasha drum etc