Gayatri Mantra reciteren

De Gayatri Mantra is een krachtige oproep voor vrede, licht en wijsheid in alle situaties in de wereld.

Zon-wolken

 
Er wordt wel gezegd dat het reciteren of zingen van een mantra de snelste weg is van je hoofd naar je hart.
Je besteedt even geen aandacht aan malende gedachten. De zwaarte in al je cellen transformeert in licht. Het is openend, geeft ruimte en verbreedt je perspectief.

Je hoeft geen ervaring te hebben met deze mantra en je hoeft ook niet goed te kunnen zingen. Het gaat om de intentie en de resonantie.

We reciteren de mantra en daarna zitten we in stille meditatie.

Vanaf dinsdag 7 januari is er om de week een Gayatri Mantra meditatie.
De andere week is er een afwisseling van de Medicijn Boeddha mantra, Quantum light breath meditatie (Sunrise of the soul) of mantra’s zingen gevolgd door stilte. Wensen en verzoeken zijn welkom! Een precieze planning volgt.


Tijd: Van 9.30 tot 10.30. Inloop vanaf 9.15. (we kunnen iets schuiven met de tijd in overleg)
Locatie: Acacialaan 1 in Bilthoven
Kosten: een donatie voor een goed doel: Sparkling Waterfall, een stichting die vooral projecten steunt in Nepal en Egypte.
Aanmelding: stuur
Mamaji een bericht als je deel wil nemen.

Ben je enthousiast over de Gayatri Mantra: op maandagavonden kan je de mantra reciteren in Bussum bij
Akasha. En op Sacha Kripa in Rossum (OV) is regelmatig een Gayatri Mantra dag en wordt gereciteerd op donderdagochtend. In Zelhem wordt maandelijks de Gayatri Mantra gereciteerd op zondag.

Pasted GraphicDe Gayatri Mantra is een universele mantra en wordt over de hele wereld al eeuwenlang iedere dag gereciteerd of gezongen vanuit de harten van de mensen en is als een zuiverende bries die over onze aarde waait. Zij werkt diep op alle lagen van ons bewustzijn door en brengt je in je hart. Het stimuleert helder inzicht en het maakt datgene in ons wakker dat ons altijd en eeuwig verbindt door alle lagen van ervaring heen. Het is een diep gebed en meditatie met de oproep de essentiële natuur in onszelf en in alles te realiseren. Het is een gebed voor iedereen en met elkaar zingen versterkt het nog meer!
Zie ook: www.worldwidelightcircle.net