Individueel consult bij Mamaji in Bilthoven

Mamaji heeft een nieuwe website voor individuele begeleiding.

Kijk op
www.acaciacoaching.nl voor meer informatie.

Ik bied zowel enkele consulten als coachingstrajecten.


Je kan bij mij, Mamaji, in Bilthoven terecht voor individuele consulten over kwesties die je bezig houden. Een enkele sessie kan al licht schijnen op dat wat je bezig houdt, verandering brengen en je helpen keuzes te maken. Je kan ook komen voor een coachingstraject van meerdere sessies.
  • Je ervaart bijvoorbeeld onrust, futloosheid, somberheid, onzekerheid, angst of boosheid
  • Je staat voor een keuze
  • Je hebt vragen over de relatie met je partner, kinderen, familie, vrienden of collega’s
  • Je hebt vragen over je kind en de begeleiding van je kind
  • Je hebt het idee dat er meer mogelijk is in het leven en je hebt een zetje nodig om daar in te duiken
  • Je wil meer leven vanuit het hart

Kortom: levenskwesties, keuzekwesties, ouderschaps-/ opvoedkwesties, relationele kwesties.

In een individueel consult worden de kwesties onderzocht en belicht. Dit zorgt voor meer helderheid en meer lichtheid en beweging. Er zal iets veranderen in hoe jij ten opzichte van de situatie staat en daarmee verandert de situatie. Je voelt je bevestigd of ondersteund en weet wat je wel of juist niet te doen staat.

Ik werk op verschillende manieren, afgestemd op jou en op de kwestie(s) die je naar voren brengt. Werkelijk open en aandachtig aanwezig zijn in het moment is de basis van mijn werk. Door jarenlange training in helder en ontvankelijk waarnemen en in coaching, kan ik doordringen tot de kern van de kwesties en kan ik je ondersteunen op verschillende lagen van bewustzijn.

De methoden die ik gebruik stimuleren te voelen wat er gaande is in je lijf, het opkomen van beelden en het contact met je intuïtie. Beelden, gevoelens en een intuïtief weten leiden tot dieper inzicht en diepere transformatie. De cognitie en ons analytisch vermogen helpen om datgene wat gezien is te plaatsen, te communiceren en te integreren in het dagelijks leven.

Als je vragen hebt over je
kind, dan bekijken we samen wat een aansluitende manier is om het kind en jou als ouder te begeleiden.

Methoden:
Gesprek met de juiste verhelderende vragen.
Voor elke bijeenkomst geldt dat we eerst bekijken wat er aan bod zal komen in de sessie. Het verhelderen en afbakenen van je vraag zorgt ervoor dat we gericht op onderzoek uit kunnen gaan naar wat er speelt en wat jou kan helpen. Door vragen te stellen, samen te vatten en te reflecteren wordt het vaak al duidelijk wat niet-helpende overtuigingen en gedragspatronen zijn.

Sjamanistische reis
Hierbij gebruik ik een drum en maak ik voor jou een sjamanistische reis. In die reis zijn er beelden, gevoelens en een 'weten' die informatie geven over jouw kwestie. Door het vertellen van deze informatie vergroot jouw bewustzijn. Daarnaast werkt een reis helend en verandert er energetisch wat bij je, waardoor de kwestie waarvoor je staat lichter wordt. Door het werken op andere bewustzijnslagen kan er verrassend snel inzicht en verandering optreden.

Natuurcoaching / wandelcoaching
Door buiten in een natuurlijke omgeving te zijn ervaar je al snel meer rust en inspiratie. Deze bewuste en begeleide wandeling in de natuur werkt zeer krachtig als spiegel en richtinggever. De herinneringen, de beelden uit de wandeling in de natuur worden reminders waardoor je je inzichten werkelijk meeneemt in je dagelijks leven.

Systemische opstellingen
Bij systemische opstellingen onderzoeken we hoe jij ten opzichte van verschillende mensen en/of thema's staat en hoe die thema's en mensen zich ten opzichte van elkaar verhouden. In het maken van een systemische opstelling worden onderliggende dynamieken dus doorvoeld en zichtbaar gemaakt. Dit zorgt voor inzicht en voor een energetische verandering waardoor er beweging komt in de kwestie waarvoor je bent gekomen. Het inzicht en de daarbij horende andere houding ten opzichte van de kwestie zorgen voor verandering en verlichting in je situatie.

Praktisch:
Een consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost 65 euro.
Een kort traject van een aantal sessies is ook mogelijk.

Neem contact op met Mamaji voor een korte kennismaking en het maken van een afspraak.