Individueel consult

Je kan bij mij,
Akasha, terecht in Bussum om een licht te werpen op kwesties en levensvragen die bij jou leven.

Enkele voorbeelden hiervan: Het kan zijn dat je al langer tegen iets aan loopt in jezelf of je leven en je komt er gewoon niet uit. Je bent moe van je verzet tegen van alles en nog wat. Je herkent storende patronen bij jezelf en je weet niet goed hoe hier grip op te krijgen. Je hebt het gevoel dat er meer mogelijk is in je leven. Je verlangt ernaar vanuit je hart te leven. Je hebt het gevoel dat je een zetje nodig hebt om ergens doorheen te komen.

Werkelijk open en aandachtig aanwezig zijn in het moment is de basis van mijn werk. Door jarenlange training in helder en ontvankelijk waarnemen en in coaching, kan ik doordringen tot de kern van de kwesties en kan ik je ondersteunen op verschillende lagen van bewustzijn. Vanuit open aanwezigheid stem ik af op jou, de situatie en wat er nodig is.

Een combinatie van de volgende mogelijkheden kan ingezet worden:

Gesprek met de juiste verhelderende vragen.
Voor elke bijeenkomst geldt dat we eerst bekijken wat er aan bod zal komen in de sessie. Het verhelderen en afbakenen van je vraag zorgt ervoor dat we gericht op onderzoek uit kunnen gaan naar wat er speelt en wat jou kan helpen. Door vragen te stellen, samen te vatten en te reflecteren wordt het vaak al duidelijk wat niet-helpende overtuigingen en gedragspatronen zijn.

Sjamanistische reis
Hierbij gebruik ik een drum en maak ik voor jou een sjamanistische reis. In die reis zijn er beelden, gevoelens en een 'weten' die informatie geven over jouw kwestie. Door het vertellen van deze informatie vergroot jouw bewustzijn. Daarnaast werkt een reis helend en verandert er energetisch wat bij je, waardoor de kwestie waarvoor je staat lichter wordt. Door het werken op andere bewustzijnslagen kan er verrassend snel inzicht en verandering optreden.

Natuurcoaching / wandelcoaching
Door buiten in een natuurlijke omgeving te zijn ervaar je al snel meer rust en inspiratie. We wandelen en zijn in gesprek. Ik begeleid je om je bewust te worden van wat de natuur je vertelt. We staan daartoe af en toe stil om op te merken wat er op de hei tot je spreekt en wat datgene zegt over jou en leert aan jou. Deze bewuste en begeleide wandeling in de natuur werkt zeer krachtig als spiegel en richtinggever. De herinneringen, de beelden uit de wandeling in de natuur worden reminders waardoor je je inzichten werkelijk meeneemt in je dagelijks leven.

Systemische opstellingen
Bij systemische opstellingen onderzoeken we hoe jij ten opzichte van verschillende mensen en/of thema's staat en hoe die thema's en mensen zich ten opzichte van elkaar verhouden. Verschillende plekken in de ruimte representeren de mensen en de thema's. Door op die plekken te gaan staan voel jij wat er leeft met betrekking tot of in die mensen en thema's. Je voelt mogelijk (zeer waarschijnlijk) dat sommige thema's en/of mensen een andere plek mogen krijgen en je mag daarin schuiven, experimenteren.
In het maken van een systemische opstelling worden onderliggende dynamieken dus doorvoeld en zichtbaar gemaakt. Dit zorgt voor inzicht en voor een energetische verandering waardoor er beweging komt in de kwestie waarvoor je bent gekomen. Het inzicht en de daarbij horende andere houding ten opzichte van de kwestie zorgen voor verandering en verlichting in je situatie.

Een sessie met mij kenmerkt zich door:
Helderheid, lichtheid, inzicht, praktische toepassing en het eenvoudig maken van iets dat ingewikkeld lijkt. De focus immer gericht op het ontsluieren van wie je in essentie bent, maar misschien wel even vergeten bent.

Kom eens ervaren!


Praktisch:
Een consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost 65 euro.
(Of, in overleg, naar draagkracht)
Een kort traject van een aantal sessies is ook mogelijk.

Neem contact op met Akasha voor het maken van een afspraak.